Qëndro i përditësuar

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Thirrja për aplikime  NR.8

Thirrja për aplikime
NR.8

APLIKO
Reagim i shpejtë

Reagim i shpejtë

APLIKO
Nisma të Mbështetura

Nisma të Mbështetura

Më shumë
Projekte Strategjike

Projekte Strategjike

Më shumë

Një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC

Ky projekt zbatohet nga konsorciumi i organizatave: