Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

Fituesit e konkursit të fotografisë "Aktivizmi virutal gjatë pandemisë COVID19

Fituesit e konkursit të fotografisë "Aktivizmi virutal gjatë pandemisë COVID19

LevizAlbania shpall fituesit e foto-konkursit “Aktivizmit virtual përmes fotografisë gjatë periudhës së distancimit social #Covid19“.

Juria e profesionistëve të fotografisë e përzgjedhur nga LevizAlbania, pasi vlerësoi të gjitha fotografitë e mbërritura gjatë periudhës që konkursi qëndroi i hapur, ka përzgjedhur fotografitë të cilat shpallen fituese.

Fituesit janë përkatësisht, sipas kategorive të listuara më poshtë:

Fotografia me e klikuar në rrjetin social Facebook – Arlis Alikaj

10 Arlis Alikaj

Fotografia me mesazhin më të arrirë – Jurgen Caka

32 Jurgen Caka

Përshtatja më e arrirë e izolimit social – Griseld Hoxha

26 Griseld Hoxha

Fotografia më e mirë (për fotografët profesionistë) – Fatjon Kupi

FatjonKupi

Fotografi të përzgjedhura nga juria që nuk fitojnë cmime por që janë vlerësuar maksimalisht për mesazhin, angazhimin dhe realizimin:

Josiba Osmani

8 Josiba Osmani

Ornela Lundra

23 Ornela Lundra

Në kuadër të Javës së Demokracisë Vendore 2020, LevizAlbania do të organizojë ceremoninë e ndarjes së cmimeve të fotokonkursit më datë 16 Tetor ora 17:00 tek “Reja” në Tiranë (pranë galerisë së arteve).

Fituesit e cmimeve duhet të paraqiten në këtë ceremoni.

LevizAlbania falenderon të gjithë aplikantët në fotokonkursin e organizuar përmes të cilit u synua krijimi i aktiviteteve rekreative gjatë periudhës së izolimit të plotë për ti ardhur sadopak në ndihmë shoqërisë sonë e cila po përjetonte momente të vështira dhe paprecedenta.

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153