Lëviz Albania

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LEVIZALBANIA - PËR NJË DEMOKRACI TË FORTË VENDORE LEVIZALBANIA – LOCAL DEMOCRACY IN ACTION

LevizAlbania, CEREMONIA E PROJEKTEVE FITUESE - THIRRJA 8
PROJEKTET FITUESE TË THIRRJES PËR APLIKIME NR.8 TË LEVIZALBANIA
Qeveritë shqiptare dhe zvicerane nënshkruajnë marrëveshjen për projektin që mbështet demokracinë vendore dhe aksionin civil

Reagim i shpejtë

18

Projekte të mbështetura

247

5,068,824 mln CHF fonde granti

5.1M

Bashki të mbuluara

61

14,588 Qytetar të përfshirë

14K

Thirrje për Aplikime

7

Projekte strategjike

2

0
Projekte të mbështetura
0
5,068,824 mln CHF fonde granti
Image
0
Bashki të mbështetura
0
Qytetar të përfshirë
0
Thirrje për Aplikime
0
Projekte Strategjike
0
Reagim i shpejtë
Thirrja për aplikime  NR.8

Thirrja për aplikime
NR.8

APLIKO
Reagim i shpejtë

Reagim i shpejtë

APLIKO
Nisma të Mbështetura

Nisma të Mbështetura

Më shumë
Projekte Strategjike

Projekte Strategjike

Më shumë

Qëndro i përditësuar

Please enable the javascript to submit this form

Një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC

Ky projekt zbatohet nga konsorciumi i organizatave:

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153

LevizAlbania është një projekt i financuar nga Qeveria Zvicerane përmes “Zyrës Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim” dhe i implementuar nga Konsorciumi i tre organizatave të suksesshme Shqiptare, “Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”, “Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim” dhe “Co-PLAN”. LevizAlbania synon të ketë një rol katalizator në forcimin e demokracisë vendore përmes aksioneve civile dhe qytetare.

Pazari i Ri, Pallati Nr. 74, Kati 2, Tiranë

+355 44 500 153