• LevizAlbania shpall projektet fituese të Thirrjes së 2-të

  Në një ceremoni të zhvilluar në Pallatin e Kulturës në Bashkinë Kamëz, LevizAlbania shpalli projektet fituese të Thirrjes së 2-të për Aplikime.

  Nëntëmbëdhjetë projektet, 13-Të të propozuar prej Organizatave Jo Fitimprurëse dhe 6 të propozuar nga individë (më tepër…)

  Lexo më shumë...
 • A e ndryshon dot botën (shqiptare) shoqëria civile? Rasti i LëvizAlbania

  Nga Alfred Lela

  Shoqëria civile, e grumbulluar kryesisht  rreth atyre që quhen organizata joqeveritare, është parë shpesh, nga të huajt, por edhe së brendshmi, si një mjet trysnie, (më tepër…)

  Lexo më shumë...
 • Koha për të Lëvizur…

  Nga Lutfi Dervishi

  Ai lutej Zotit çdo ditë, që nga e hëna deri të shtunën, të ishte fitues i lotarisë se kishte mbetur pa shtëpi. Sa më shumë afrohej e diela, aq më shumë shtoheshin orët e lutjes! (më tepër…)

  Lexo më shumë...
 • LevizAlbania: 29 projektet e miratuara per Thirrjen e Dyte per Aplikime

  LëvizAlbania përmbylli “Konkurset e Ideve” për Thirrjen Nr.2 të Aplikimeve. Konkurset që u zhvilluan në qytetin e Lëzhës, Vorës dhe Fierit (më tepër…)

  KLIKO PËR MË SHUMË
 • LEVIZALBANIA SHPALL PROJEKTET E KUALIFIKUARA PËR FAZËN E “KONKURSIT TË IDEVE”- THIRRJA NR.2.

  Në 26 Prill 2016, LevizAlbania shpalli Thirrjen e dytë për Aplikime duke ftuar Organizatat Jo Fitimprurëse, individët dhe grupimet e tyre të aplikojnë në drejtimet e përcaktuara nga LA, përkatësisht: (më tepër…)

  kliko për më shumë...
 • Trajnimi i Grantmarrësve të LevizAlbania mbi Teknologjinë e Informacionit dhe Komunikimit

  Tiranë – LevizAlbania mbështet forcimin dhe ngritjen e kapaciteteve për grantmarrësit dhe projektet e financuara nga Thirrja Nr.1 për aplikime.  (më tepër…)

  LEXO MË SHUMË
 • LEVIZALBANIA SHPALL THIRRJEN PËR APLIKIME Nr.2

  LevizAlbania vijon inkurajimin e Organizatave Jo Fitimprurëse, individëve dhe grupimeve të tyre me qëllim nxitjen e ndryshimit përmes aksionit qytetar dhe forcimin e ndjenjës komunitare.  (më tepër…)

  APLIKIMET JANE MBYLLUR
 • LevizAlbania shpall fituesit e “Thirrjes së Parë për Aplikime”

  LevizAlbania përmbylli thirrjen e parë për Apliklime për Organizatat Jofitimprurëse dhe individët. 22 Projekte të vlerësuara nga Bordi i Granteve për të kaluar në fazën e implementimit janë të përbërë nga 15 OJF dhe 7 individë. (më tepër…)

  LISTA E FITUESVE - THIRRJA 1
 • Nënshkrimi i Marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Shqipërisë dhe Konfederatës Zvicerane

  Në datë 8 janar 2016 u zhvillua në Shkodër ceremonia e hapjes zyrtare të projektit LevizAlbania – Demokracia Lokale në Veprim. LAl është një projekti i financuar nga Konfederata Zvicerane që synon forcimin e demokracisë vendore. (më tepër…)

  Më tepër

Rreth projektit

LëvizAlbania mbështet demokracinë vendore në të gjithë vendin nëpërmjet kultivimit të një shoqërie civile vendore me bazë në komunitet, qe ka ndikim dhe nxit kërkesën për qeverisje të mirë.


Mbështetja Emergjente

Mbështetja Emergjente e LevizAlbania është projektuar për ato raste në të cilat nevojitet ndihmë emergjente për aktorët e shoqërisë civile dhe kur nuk ka kohë të mjaftueshme për të vepruar përmes procedurës standarde të granteve për OJF apo për individë. […kliko për më shumë]


THIRRJA NR:2

Klikoni më poshtë për të shkarkuar dokumentacionin e kërkuar për Thirrjen Nr.2:

1.Hapat e Thirrjes Nr.2

2.Formulari i Koncept-Idesë

3.Lista dokumentave për OJF & Individë

4.E drejta e ankimimit

Financuar nga

SDC RGB hoch pos small

Adresa

LëvizAlbania
Rr. Bardhok Biba
Godina 12 kate -
Mbrapa Hotel Tiranes
Nd. Trema, Hyrja B,
Kati 9, Ap. 25
Tiranë, Shqipëri

Buletini informativ

E-buletini me të rejat e fundit të "LëvizAlbania".
Regjistrohuni këtu